Kabeh Kategori
EN
Babagan awake dhewe

Sapa Kita?

Hebang Engineering minangka perusahaan pengadaan lan konstruksi teknik sing aktif ing bidang industri kimia, utamane Hidrogen Peroksida (H2O2), Pabrik Hidrogen Pembaharu Metana Uap, Gas Hidrogen Ultra-murni saka gas alam. Kita minangka perusahaan dinamis enom sing mbangun pengalaman sugih saka pakar utama ing Hidrogen .........
Read More
Hebang video
Hebang Co.,ltd

Teknologi & Layanan

Kita minangka perusahaan dinamis sing enom sing mbangun pengalaman sing sugih saka pakar utama ing Hidrogen Peroksida lan tim sing kuwat, kanthi teknologi Fluidized Bed ing rute Anthraquinone sing nggawe Hidrogen Peroksida nganti konsentrasi 70%, kita nindakake karya EPC kanggo 6 No. s H2O2 (konsentrasi 50%) tanduran sajrone 5 taun saka 2016.

Kasus paling apik
presentation

                                       
70TPD 50% H₂O₂
                                       

Nggunakake proses produksi anthrone paling maju ing donya, hidrogen peroksida kelas industri diprodhuksi sawise sawetara prosedur pangolahan kayata hidrogenasi, oksidasi, lan ekstraksi.

Blog & Warta Paling Anyar

Master sistem teknologi paling maju lan ngawula luwih akeh pelanggan

Kabar Liyane