Kabeh Kategori
EN

Teknologi Paten

Omah>Babagan awake dhewe>Teknologi Paten

Hubungi Kita

+ 86 21 68415960

+ 86 19945661037
+ 86 19945661037

[email dilindhungi]

Lantai 4, Gedung 1, No. 1-9, Lane 99, Shenmei Road, Pudong New Area, Shanghai, China.

Teknologi Paten

telung riset independen lan teknologi pangembangan

Pengalaman proyek sugih, luwih saka 30% -50% saka kanca-kanca

Keuntungan Teknis

Paten I-2021212373910

Model utilitas ngumumake piranti hidrogenasi kanggo reaksi hidrogenasi produksi H2O2. Piranti hidrogenasi dumunung ing jero reaktor, lan piranti hidrogenasi kasebut kalebu pipa intake berbentuk busur pisanan, pipa intake vertikal, pipa intake berbentuk busur kapindho lan pipa intake miring, ndhuwur reaktor diwenehake karo hidrogen. ujung inlet lan ujung stopkontak hidrogen, siji ujung pipa intake berbentuk busur pertama disambungake karo ujung inlet hidrogen, ujung liyane pipa intake berbentuk busur pertama disampekno karo ujung ndhuwur pipa asupan vertikal, lan ujung ngisor pipa intake vertikal disambungake karo siji ujung pipa inlet udara berbentuk busur sing ana ing sisih ngisor reaktor, lan ujung liyane pipa inlet udara berbentuk busur kapindho disampekno karo pipa inlet hawa miring, lan pipa inlet hawa miring miring. Iki ndadekake hidrogen lan cairan sing bisa digunakake kanthi kontak lan reaksi, nambah efisiensi reaksi lan tingkat reaksi reaksi hidrogenasi, lan nambah efisiensi produksi produk lan kapasitas produksi piranti kasebut.
图片 1

图片 2
图片 3

Keuntungan Teknis

Paten II - 2021212375545

Model sarana nyritakake piranti pengaduk lan pakan kanggo reaksi hidrogenasi produksi hidrogen peroksida. Piranti pengaduk lan pakan digunakake bebarengan karo reaktor hidrogenasi. Piranti stirring lan feeding kalebu pipa inlet Cairan pisanan, pipa inlet Cairan kapindho, fitting pipa inlet lan piranti pengaduk. Agitator dumunung ing jero reaktor hidrogenasi. Reaktor hidrogenasi diwenehake karo ujung inlet fluida sing bisa digunakake lan ujung inlet hidrogen. Pungkasan inlet cairan sing digunakake disampekake karo pipa inlet cairan pertama sing ana ing reaktor hidrogenasi, lan pipa inlet cairan pertama gratis. agitator ing, mburi welingan hidrogen disampekno karo fitting pipe welingan dumunung ing reaktor hidrogenasi, lan mburi free saka anggota pipe welingan madhep arah agitator Dhuwur mburi free saka pipo welingan Cairan kapindho luwih dhuwur tinimbang sing saka mburi free saka pipe inlet gas, lan reaktor hidrogenasi kasedhiya karo mburi dipakani. Iku ndadekake adi turbulent ing wangun mechanical aduk, adi apa lan hidrogen wis kebak kontak lan kebak reacted, lan proses reaksi hidrogenasi luwih seragam lan kontrol.
图片 4
图片 5
图片 6

Keuntungan Teknis

Paten III- 202121237379X

Model sarana nuduhake piranti homogenisasi suhu gas kanggo reaksi hidrogenasi produksi hidrogen peroksida. Piranti homogenisasi suhu gas digunakake bebarengan karo reaktor hidrogenasi. Piranti homogenisasi suhu gas kalebu awak silinder, motor aduk, poros puteran lan agul-agul aduk. Poros puteran Dumunung ing sumbu tengah reaktor hidrogenasi, ujung ngisor poros puteran disusun kanthi rotasi ing sisih ngisor reaktor hidrogenasi, ujung ndhuwur poros puteran nembus reaktor hidrogenasi lan disambungake karo motor penggerak. Sisih njaba poros puteran lan agul-agul aduk, lan sisih njaba awak silinder tetep ing tembok sisih njero reaktor hidrogenasi liwat Piece nyambungake, ngisor awak silinder kasedhiya karo pluralitas liwat bolongan. , lan bolongan liwat diwenehake karo membran anti banyu breathable. Iku ndadekake gas reaksi ing reaktor hidrogenasi sirkulasi lan mili, njamin uniformity suhu saka gas reaksi utama, lan mbenakake efisiensi transfer panas ing proses reaksi.
图片 7
图片 8
图片 9